+36 1 300 9307Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Társasági jog és M&A, ügyvédek, ügyvédi iroda, jog, jogász, ius laboris

Társasági jog és M&A

A CLV Partners teljes körű jogi szolgáltatást nyújt a társasági jog és az M&A ügyletekben. Jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk vállalatfelvásárlási, átalakulási, szétválási és egyesülések tranzakciókban és új társaságok alapításában.

Ügyfeleink előnyére szolgál széleskörű tapasztalatunk az összetett kérdések megoldása, mint az összefonódások jóváhagyása iránti ügyekben vagy hazai és EU jog engedélyeztetési eljárásokban.

Ezen túlmenően Irodánk teljes körűen ellátja az új cégek alapítási feladatait és a napi társasági jogi képviselet magában foglalja a társaság ügyvezetése előterjesztéseinek jogi szempontú felülvizsgálatát, belső szabályzatok készítését és jogi képviseletet a bejegyzési eljárások során.

Számos tranzakción képviseltük ügyfeleinket a több millió Euro értékű nemzetközi tranzakción. Ügyfeleink jól ismert gyógyszer és FMCG vagy más jelentős nemzetközi vállalatok. A közelmúltban tanácsadói voltunk egy piacvezető internetes szolgáltató teljes üzletének illetve egy világszerte jelenlévő fémipari gyártó cég üzletágának értékesítése során, illetve képviseltünk egy nemzetközi egészségügyi szolgáltató céget magyarországi nagy értékű vállalatfelvásárlása során.

CLV Partners szakterületek
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
További információk