+36 1 300 9307Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szellemi Alkotások és Médiajog, jog, jogi, jogász, ügyvéd, per, pereskedés

Szellemi Alkotások és Médiajog

Irodánk sikeresen képviseli ügyfeleit szellemi alkotásaik megóvása érdekében így a szerzői jogi védelem alá eső alkotásaik Magyarországon és külföldön történő jogvédelme során.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk know-how, szerzői művek és sui generis jogvédelem alá eső adatbázisok licencia szerződések feltételei kialakítására irányuló szerződéses tárgyalásokon. Ügyvédeink számos jogvitában sikerrel jártak el website kereskedelmi tartalom jogellenes másolása vagy adatbázis jogellenes felhasználása iránti ügyekben.

A CLV Partners ismert szakértelméről a szoftver-, licenc- és szerzői jogi kérdésekben, több évig ügyvédeink látták el egy mobil távközlési szolgáltató IT rendszerével kapcsolatos valamennyi projektjének jogi munkáit, ideértve a legösszetettebb integrált rendszerek szállítását is.

Ügyvédi irodánk volt az egyik első, amely az informatikát és a távközlést ötvöző új területen, a mobil fizetési szolgáltatás bevezetésére dolgozott ki jogi stratégiát, melynek során a kereskedelmi-, informatikai fejlesztési- és licensz szerződések a mobil szolgáltatók és a rendszerszolgáltatók között megkötésre kerültek, lehetővé téve a mobil-előfizetők számára, hogy mobiltelefonjaikat fizetés céljára használják.

Több száz védjegyet kezelünk jelenleg is ügyfeleink képviseletében, nemzetközi és magyar védjegy bejelentéseket teszünk, felszólalásokat vagy éppen védjegybitorlási ügyekben járunk el.

Képviselünk filmgyártó céget és ellátjuk a filmszerződések valamint a közreműködő alkotókkal kötött szerzői jogi vagy előadóművészi szerződések során a jogi képviseletet, és ugyancsak számos felhasználási szerződést készítettünk így sugárzási és terjesztési megállapodásokat egyaránt.
 
Irodánk több ügyfelét képviselte domain regisztráció vagy domainek jogvédelmére irányuló eljárásokban.

CLV Partners szakterületek
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
További információk