+36 1 488 7008Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

gyógyszerjog, legjobb ügyvéd, ügyvédi iroda

Gyógyszerjog

Irodánk széles körű tapasztalattal rendelkezik és naprakész tanácsokat ad a gyógyszerjog minden területén, gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-gyártók, nagykereskedők valamint egészségügyi szolgáltatók részére.
Az Iroda jogi tanácsadóként részt vesz az iparági szabályozások előkészítésben, valamint nemzetközi projektek magyarországi implementációjában. A CLV Partners gyógyszerjogi praxisának ügyvédei a gyógyszerjog minden területén nagy tapasztalattal rendelkeznek, így a klinikai vizsgálatok és a promóciós és kereskedelmi gyakorlat körébe eső szerződések véleményezésében, szabályzatok, SOP- előkészítésében, szabályozási és etikai kérdések értelmezésében. A gyógyszer közbeszerzési eljárásokban az Ügyvédi Iroda jogi támogatást nyújt az ajánlatok és szerződések kidolgozása területén ugyanúgy, mint a nagykereskedelmi és raktározási szerződések kidolgozása és tárgyalása során.

Figyelembe véve, hogy a gyógyszerek ismertetése és reklámozása az egyik legérzékenyebb és hatósági oldalról szigorúan kontrollált oldala a gyógyszerforgalmazásnak, ügyvédeink igyekeznek a lehető leghatékonyabb módon segíteni ügyfeleinket ezen a területen, ideértve:

Legyen óvatos, ha a vezetés, gépek kezelésekor vagy a teljesítő egyéb veszélyes tevékenységeket. Generikus Clomid látászavart okozhat, vagy más vizuális mellékhatások alatt vagy röviddel a kezelés után. Azonnal értesítse orvosát, ha Clomid Bekommen DE bármilyen vizuális mellékhatásai és SIEN óvatos elvégzése veszélyes tevékenységek, különösen különböző fényviszonyok mellett. Nincs ismert kölcsönhatás a Generic Clomid és más gyógyszerek között. Beszéljen orvosával vagy gyógyszerészével, mielőtt bármilyen vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszereket. Soha nem fog több, mint egy adag Clomid generikus egy ugyanabban az időben. Beszéljünk egy megbízható orvos a további utasításokat, hogy mit kell tennie, ha kihagy egy adagot ezt a gyógyszert. Info: home Tel: +36 1 488 7008
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Compliance szempontú átvilágítások, monitoring lefolytatását és akciótervek kidolgozását;
  • a hosszú távú marketingstratégiák jogi véleményezését;
  • a szakmai és promóciós rendezvényekkel kapcsolatos tanácsadást;
  • alternatív promóciós stratégiák jogi véleményezését és ilyen projektek kidolgozásában történő részvételt;
  • adherencia és patient support programok jogszabályi és etikai szempontú véleményezését.

A gyógyszerjog az elmúlt években egyre szorosabban kötődik az etikus és megfelelőségi feltételekhez, és így az egészségügyi szakemberekkel történő jogszerű és etikus együttműködés a gyógyszeripar számára kiemelkedő jelentőségű, ezért az Iroda nagy hangsúlyt fektet a megfelelő szerződéses feltételek és jóváhagyási folyamatok kidolgozásához szükséges jogi és etikai tanácsadásra. A változó jogszabályi környezet és gyakorlat miatt különösen fontos a biztos jogi háttér.

A folyamatosan fejlődő IT szektor sok lehetőséget kínál a gyógyszermarketing színesebbé válásához, pl. facebook, iPad stb., azonban ezek használatában jogi támogatás szükséges ahhoz, hogy a gyógyszerjogi és etikai előírások megfelelően alkalmazásra kerüljenek a mindennapi marketing területén.

CLV Partners szakterületek
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
További információk
ÉRTEM