+36 1 488 7008Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

clvpartners ugyvedek munkajog

Dr. Pap Daniella

Dr. Pap Daniella Pozíció: Ügyvédjelölt
Tapasztalat: társasági jog, M&A, kereskedelmi jog, munkajog és adatvédelem
Nyelvtudás: angol, francia, magyar
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Daniella 2015- ben szerezte diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán. Tanulmányai során Erasmus tanulmányi ösztöndíjjal a dijoni Université de Bourgogne jogi karán angol és francia nyelvű polgári jogi és nemzetközi jogi képzéseken vett részt. A diploma megszerzését követően cseh központú, a közép- kelet Európai térségben komplex jogi szolgáltatásokat nyújtó nemzetközi ügyvédi irodában szerzett tapasztalatot, ezt követően csatlakozott irodánkhoz.

Munkája során főként társasági joggal, ingatlanjoggal és vállalatfelvásárlásokkal foglalkozott, illetve M&A tranzakciókban működött közre.

CLV Partners ügyvédek

A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
További információk
ÉRTEM